Rapper Boef boeken

Rapper Boef boeken voor uw evenement

Niemand kan tegenwoordig nog om hem heen: BOEF is één van de populairste rappers van dit moment. U kunt rapper BOEF nu boeken bij EVENT-US.

Wie is BOEF?

BOEF introduceert zichzelf in zijn tracks vaak als ‘Gewoon BOEF, man!’. Zijn echte naam is Soufiane Boussaadia. Echter is de naam BOEF wel toepasselijk. De van oorsprong Algerijnse rapper is namelijk niet alleen bekend als rapper. Hij trok de aandacht van de media met zijn vlogs en werd ook wel een zogeheten ‘treiter vlogger’ genoemd. In zijn video’s was namelijk vaak te zien dat hij politieagenten provoceerde. Hier heeft hij uiteindelijk een taakstraf voor gekregen. Later gaf hij tijdens interviews aan dat hij zijn leven wil beteren. Ook ziet hij in dat hij een voorbeeldfunctie heeft voor veel jongeren. Sindsdien heeft zijn rapcarrière een enorme vlucht genomen en daarom kunt u rapper BOEF nu boeken bij EVENT-US.

Rapper Boef boeken

Ongekend succes

Sinds BOEF een label deal bij Zonamo heeft, heeft hij er enorme horde aan fans bijgekregen. Niet alleen worden zijn videoclips miljoenen keren bekeken op Youtube, maar is hij ook op Spotify ongekend populair. Ook verbrak hij met zijn laatste album ‘Slaaptekort’ meerdere records. Zo was hij met 4,6 miljoen streams de meest gestreamde artiest op één dag. Zijn succes beperkt zich overigens niet tot Nederland, ook bij onze Zuiderburen is de rapper niet onopgemerkt gebleven. In de Spotify-charts van België stonden alle nummers van zijn album genoteerd.

Boeken

Niet alleen kunt u bij ons rapper BOEF boeken, wij hebben nog veel meer bekende artiesten in ons netwerk. U kunt deze artiesten boeken door het formulier op onze website in te vullen. Laat ons weten naar welke artiest uw voorkeur uitgaat en wanneer uw evenement plaatsvindt, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over ons boekingskantoor? Dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen via +31 (0)20 89 50 656.