Jayh Jawson boeken

Jayh Jawson boeken bij EVENT-US

Bent u op zoek naar een boekingsbureau waar u Jayh Jawson kunt boeken? Dan zit u bij EVENT-US goed. Wij houden ons 24 uur per dag bezig met de dynamische entertainment industrie en leveren een breed scala van diensten. Een onderdeel hiervan is ons portfolio met allerlei populaire artiesten die u kunt boeken voor uw evenement.

Jayh Jawson boeken

Over de artiest

Jayh Jawson is geboren in Amsterdam en kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Via de kerk leerde hij piano en basgitaar te spelen. Later, in 2002, begint hij te zingen en te produceren en heeft hij direct succes. Samen met Reverse produceert hij de soundtrack van de film ‘Het Schnitzelparadijs’ en scoort hij de megahit ‘Wat wil je doen’ met the Partysquad. De rapper/producer maakt hit na hit en werkt samen met allerlei verschillende artiesten. Zo is hij ook bekend van de nummers ‘Mijn Baby’ en ‘Delilah’, en werkte hij mee aan ‘Ik ga Hard’ van The Partysquad. Daarnaast heeft hij samengewerkt met Jonna Fraser, SBMG en Frenna.

Kortom, kiest u ervoor om Jayh Jawson te boeken voor uw evenement, dan bent u gegarandeerd van succes!

Boek uw favoriete urban artiest

Bent u enthousiast en wilt u Jayh Jawson boeken voor uw evenement? Dat kan bij EVENT-US! Vul het formulier op onze website in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u interesse in andere artiesten? Kijk dan eens in ons portfolio, u kunt bij ons namelijk veel diverse urban artiesten boeken. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Een artiest moet immers bij de gelegenheid passen, maar ook zeker bij uw gasten.