JasonXM

Na tien jaar intensief en op hoog niveau klassieke piano gestudeerd en gespeeld te hebben, besluit Jason Xavier Mungroop het op zijn zestiende anders te doen: zijn liefde voor R&B is té sterk. Zijn eerste vlieguren als producer zijn in zijn bescheiden thuisstudio, maar resulteren al snel in samenwerkingen met Adje, Reverse, Jowy Rosé en Zefanio. Doordat JasonXM klassiek getrained is, onderscheidt hij zich in zijn sound en benadering van andere producers; de focus ligt altijd op het melodische. De genoemde samenwerkingen smaken naar meer en JasonXM sluit zichzelf op in de studio.

In 2015 benaderde JasonXM de Amerikaanse artiest Chisanity met zijn producties. Chisanity reageerde enthousiast en besloot nog andere artiesten uit te nodigen. Tot JasonXM zijn verrassing werd het uiteindelijke resultaat ATM ft. Trey Songz & Dave East.

Hij gaat door dit resultaat met nog meer vastberadenheid te werk: in de afgelopen twee jaar is JasonXM niet meer weg te denken uit de charts. De producer heeft de afgelopen jaren naam gemaakt door te produceren voor Lil Kleine, Josylvio, Lange Frans, Kevcody, Duran en wilt dit uitbreiden met nog vele anderen. Dit zet hij recht door een management deal te tekenen bij Event-Us en een publishing deal bij La Foux Publishing.

Verwacht veel meer muziek in de hitlijsten van de getalenteerde producer!