Bekende artiesten boeken

Bekende artiesten boeken

Organiseert u binnenkort een groot evenement of bedrijfsfeest? Dan kunt u ervoor kiezen om bekende artiesten te boeken. Hier zult u uw gasten zeker een groot plezier mee doen! EVENT-US denkt graag met u mee en heeft een groot portfolio van urban artiesten die u kunt boeken.

Specialist in de entertainmentbranche

EVENT-US is onderdeel van The Entertainment Company en gevestigd in Amsterdam. Wij krijgen dagelijks aanvragen binnen van klanten die bekende artiesten willen boeken. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandse urban artiesten. Zo kunt u bij ons niet alleen BOEF, Dopebwoy en F1rstman, maar ook Jayh Jawson boeken. Al onze artiesten hebben iets gemeen: zij zijn rasechte entertainers en weten uw publiek van begin tot eind te vermaken.

Natuurlijk kunt u niet alleen bekende artiesten bij ons boeken, onze dienstverlening is een stuk uitgebreider. Wij houden ons ook bezig met de wereld van organisatoren, zaalverhuurders, adverteerders et cetera. Hierdoor kunnen wij uw zorgen uit handen nemen en een groot gedeelte van uw evenement helpen organiseren. Wij verplaatsen ons graag in onze opdrachtgever zodat wij actief mee kunnen denken over uw ideeën. Vervolgens doen wij ons uiterste best om deze wensen te realiseren. In veel gevallen komt er een unieke samenwerking tot stand.

Bekende artiesten boeken

Altijd een prettige samenwerking

Ervaar nu zelf hoe prettig een samenwerking met ons boekingskantoor is en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 89 50 656 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Direct weten of de door u gewenste artiest beschikbaar is op de datum van uw evenement? Vul dan het formulier op onze website in.