Op 15-jarige leeftijd kwam Najee, alias DJECKMAN, al stiekem de lokale discotheek ‘Mystic’ binnen om daar te genieten van de dancehall beats van onder meer Sean Paul, Shabba Ranks & Kevin Little. Door deze stiekeme bezoekjes aan de ‘Mystic’ in Lelystad ontstond zijn passie voor de Zuid-Amerikaanse ritmes en de ‘vieze’ drums.

Al snel bedacht Najee dat hij zelf mensen wilde laten dansen op zijn eigen gekozen muziek en werd hij DJ. Najee besloot verder te gaan onder de naam DJECKMAN! Zijn liefde voor de Zuid-Amerikaanse, billen-schuddende-muziek staat tot aan de dag van vandaag centraal in de muziek die hij draait. DJECKMAN in de booth = dames op de dansvloer! Dit bleek al uit de honderden gigs van clubs tot aan festivals waar hij de dansvloer omtoverde tot een billenschudt paradijs!

Naast het draaien heeft DJECKMAN zijn muzikale opvoeding omgezet in producer skills. En met succes! Zijn visie op popmuziek gecombineerd met zijn jeugdliefde voor Latin- en Afro muziek heeft geresulteerd in internationaal succes. Zijn eerste internationale hit was met ‘Cliqme & Capital T – Across The World ft KOACH’, deze track is meer dan 3 miljoen keer gestreamd en heeft meer dan 11 miljoen weergaves op YouTube. Maar ook nationaal ga je de naam Djeckman vaker voorbij zien komen, zo zijn onlangs de volgende producties van hem uitgekomen: Jayh – Reckless, Roxy Rosa – Kijk Jezelf Aan en JR Kenna – Baila Pa Mi.

Op dit moment is Djeckman hard aan het werk in de studio om ervoor te zorgen dat hij alleen maar beter wordt. Houd Djeckman zijn social media in de gaten, voor de meest recente updates!