Kimberlee Ramirez

Kimberlee Ramirez laat met haar groovey en sexy sets menig club schudden op haar grondveste. Elke keer dat ze achter de draaitafels staat geniet ze met volle overgaven van de muzike die ze draait. Ze wil het liefst een verhaal vertellen met de muziek die ze draait en dat lukt haar op fenomenale wijze. Met haar sexy sound heeft ze al in veel clubs gestaan waaronder. Hotel Arena, AIR, Jimmy Whoo Escape, Panama, Thalia, Vip Room en Club Vie.

Inmiddels heeft Kimberlee Ramirez zich weten te ontwikkelen tot een vaste waarde in het Nederlandse nachtleven. Als DJ maakt zij “name & fame” met haar groovey en sexy sets gevuld met ‘verhaal-vertellende’ variatie en haar energieke uitstraling. Daarnaast is Kimberlee Ramirez ook geregeld te vinden in het buitenland voor optredens.

Zodra woorden de taal van muziek kunnen vertalen, gaan we op zoek naar die ene symfonische samenvatting van haar magie. Tot die tijd vertrouwen we erop dat haar duizelingwekkende beats allesomvattend zijn en garant staan voor ongekende unieke momenten.