F1rstman boeken

F1rstman boeken

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een passende artiest? Bij EVENT-US kunt u onder andere de rasartiest F1rstman boeken.

Echte entertainer

F1rstman kwam voor veel mensen uit het niets en scoorde plotseling hit na hit. Zijn echte doorbraak was de track ‘Round & Round’. Vervolgens scoorde hij goud met ‘Op en Neer’ en daarna was zijn succes niet meer te stoppen. Hij produceert niet alleen zijn eigen tracks, maar werkt ook nauw samen met andere grote artiesten. Hierdoor weet hij zijn publiek keer op keer te verrassen. Zoals hij zelf al zegt: ‘Alles wat ik uitbreng moet viral gaan.’

F1rstman boeken

Wanneer u zijn hits beluisterd, kunt u zich ongetwijfeld een grote zaal vol feestend publiek voorstellen. Dat is dan ook exact de bedoeling van de artiest. Zijn tracks zijn opzwepend, hebben veel energie en een hoog feestgehalte. Met zijn energie en zelfvertrouwen maakt F1rstman van iedere boeking een feestje. Hierdoor wordt F1rstman met recht een entertainer in hart en nieren genoemd.

Bekijk onze artiesten

Bent u op zoek naar een artiest die uw publiek van begin tot einde weet te entertainen? Dan kunt u nu F1rstman boeken bij EVENT-US! Laat uw gegevens achter via het formulier op de website en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u wellicht ook interesse in het boeken van andere artiesten? Bekijk dan op onze website eens welke mogelijkheden wij bieden. Zo kunt u bij ons ook rapper BOEF boeken. Wij denken graag met u mee over een artiest die past bij uw gelegenheid en uw gasten.