Jayboogz

Jayboogz is een jonge, getalenteerde rapper uit Amsterdam Zuid-Oost die het afgelopen jaar enorme stappen heeft gemaakt in zijn carrière.

In juni 2017 heeft hij een contract getekend bij de platenlabel Avalon Music, waar hij hetzelfde jaar nog zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft uitgebracht. Hier staan onder andere zijn singles ‘Hoe Kan Je‘, ‘24/7‘ en ‘Friendly ft. Zefanio‘ op. Daarnaast werkt hij op zijn EP samen met artiesten als Kevin, Hef, Frsh, BKO en Giefa Sparkle.

Jayboogz bleef niet stil zitten en ging aan de slag voor zijn volgende project. Zes maanden na zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft Jayboogz zijn tweede EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ gereleased. Op zijn EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ werkt hij met artiesten als Sevn Alias, Jayh, Chivv en Eves Laurent. Ook heeft Jayboogz een verassende samenwerking met de UK-artiesten JB Scofield en Vianni op zijn single ‘Roll Thru’!

De Jayboogz wordt goed opgepakt door het publiek. Zo belanden beide EP’s in de Album Top 100 en behaald de track ‘Ready ft. Jayh’ binnen 3 dagen al meer dan 100k streams op Spotify. Een artiest met een glansrijke toekomst!

In de zomer van 2018 zal hij staan optreden tijdens Urban Music Festival Kingsday en Oh My Music Festival.

Je wilt hem zeker niet missen op jouw event!