Zoë-Jadha

Zoë-Jadha, geboren in Almere en heeft roots liggen in Suriname en Nederland. Op jonge leeftijd raakte Zoë in contact met muziek via de kerk van haar opa en oma, waar zij zong in het koor. “Op mijn 9e begon ik met het luisteren naar rapmuziek. Ik luisterde naar van alles, maar Nicki Minaj had mijn hart gestolen. Ik moest alles van haar weten en perfect kunnen meezingen met haar nummers. Zij heeft mij inspiratie gegeven om te werken aan mijn eigen muziek”.

Met haar debuutsingle ‘Coach Je Vriendin’ wilt Zoë-Jadha de mensen oproepen om elkaar te behoeden van hun fouten. “Je hoort als vriendin een ander te kunnen zeggen wat ze fout doen. Of het nou om niet-matchende kleding gaat of over verkeerde uitspraken. Je hebt liever dat een dierbare je corrigeert dan iemand die je niet kent”.

In 2017 dropte Zoë-Jadha het nummer ‘Youngin ft. Latifah‘ en daar bleef het natuurlijk niet stil. De jonge artiest dropte in het zelfde jaar nog het nummer ‘Zestien ft. Tur-G‘ die goed werd ontvangen. ‘Barz’ en ‘Gucci Op Mijn Body’ zijn een van de nieuwere releases van de artiest.