Tabitha

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kan Tabitha kennen van de hit ‘Is Dit Over’, dit nummer werd een groot succes in Nederland met maar liefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in april 2018 releasde zij haar debuut-EP “Gevonden In Verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden In Verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamd en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is!

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Momenteel werkt Tabitha hard aan haar tweede EP die zal uitkomen in september 2018.

Stay tuned!