SRNO begon al jong met het maken van muziek samen met vrienden. Het begon allemaal met de app ‘Magix Music Maker’, echt kwalitatieve tracks kon je er niet mee maken maar opnemen van teksten was geen probleem. Het opnemen werd gedaan met een MSN-microfoon, die SRNO later heeft vervangen door een duurdere kwalitatief goede microfoon.

SRNO begon als rapper, daardoor merkte hij dat het vinden van goede beats lastig was. Vanuit daar heeft hij de keuze gemaakt om te gaan produceren. Helemaal stoppen met rappen deed SRNO niet, vanaf 2010 is hij regelmatig te horen op de nummers van Broertje, Kempi en andere grote namen. De beats van de tracks maakte SRNO natuurlijk zelf.

Vervolgens begon SRNO met het uitbrengen van zijn eigen muziek. Zijn bekendste tracks: ‘Give It All Up’ en een eigenzinnige cover van ‘Drake – Hotline Bling’. Dit resulteerde in miljoenen streams, waarnaar SRNO een contract tekende bij de publishing kant van het grote Sony. De opvolgende jaren zat SRNO voornamelijk in Engeland en Los Angeles, waar hij o.a. heeft gewerkt met Eric Bellinger en een top 10 hit in de Billboard hot 100 scoorde met ‘Yellow Claw – Feel It ft. Naaz’.

De Nederlandse urban scene maakte haar grote groei mee, en SRNO begon meer in Nederland te werken. Zo heeft hij op Dopebwoy zijn debuutalbum vijf tracks geproduceerd, waaronder ‘Walou Crisis’, ‘Santo Domigo’ en ‘Tik Tok’. Naast Dopebwoy werkte SRNO met Poke, Jayh, Jayhboogz en vele anderen.

SRNO zit niet stil en blijft zichzelf ontwikkelen waardoor er een mooie toekomst in zit voor de Amsterdammer. Zijn nieuwe releases zijn: ‘Hood Love (ft. ValsBezig & Vic9)’ en ‘Headlock ft. Yung Nnelg, Cho & Jayh)’.