OCS is een echt multi talent, hij kan zowel rappen als zingen. Naast dat OCS Nederlands spreekt, spreekt hij ook Spaans en Antilliaans. OCS bedekt zijn gezicht om zijn identiteit geheim te houden, maar juist dit allemaal zorgt voor een identieke artiest. OCS werd in 2020 getekend bij O.J. Fam Entertainment, kort daarna bracht hij zijn eerste single uit genaamd “Leef Als Dit” in samenwerking met DjagaDjaga.

Zijn volgende track “Voor Mij” kwam begin 2020 uit, waar OCS meer dan 5 miljoen streams behaalde. Hierna gaat het erg hard met de Amsterdamse artiest, er komen steeds meer releases uit. Een gezamenlijke track met KM, Navi & Quincy Promes genaamd “Out Of Town” behaalde ook meer dan 5 miljoen streams. Verder werkt hij samen met namen zoals Jonna Fraser, Chivv, Saaff, Chardy, Dior en Figo Gang.

OCS staat op het album “Champagne Rain” van Jonna Fraser met de track “Say Less”. Ook werkt OCS samen met Broederliefde voor de track “Meisje Je Weet” die op het album staat genaamd “Medaille”. De Amsterdamse artiest bracht zelf zijn debuut EP in 2021 genaamd “SCOFIELD”, zijn album bevat negen unieke tracks met grote namen zoals onder andere Sevn Alias, Jonna Fraser, KM en DjagaDjaga.