Lirical

WHO IS LICIRAL?

Waïl Ali beter bekend als LIRICAL afkomstig uit Eindhoven is een 28 jarige multi talent. Waïl zijn passie voor muziek en dansen begon al vroeg. Hij keek al op jonge leeftijd op naar artiesten als Chris Brown, Michael Jackson en Usher. Deze artiesten waren voor LIRICAL een grote inspiratiebron en motivatie om te beginnen met zijn eigen carrière. In 2019 heeft Waïl een managementcontract getekend bij SPHNX Agency. En in 2020 heeft hij een deal getekend bij Sony.

Ondertussen heeft Waïl al meerdere tracks uitgebracht in meerdere talen. Zo ligt zijn focus ook op de internationale scene. LIRICAL heeft met zijn track “Don’t leave me alone” een plekje in de MTV Charts bemachtigd. Zijn track Mbappé (inmiddels 10 miljoen streams) is een van zijn meest populaire tracks in Nederland, dit is een échte club banger geworden.

LIRICAL heeft hij al meerdere shows gegeven; zo stond hij in het voorprogramma van o.a. Tory Lanez, P-Square en Beenieman. Verder is LIRICAL samen met de Afro Bros (bekend van de hit single X met J Balvin en Nicky Jam) op tour geweest. Zo heeft LIRICAL zijn naam internationaal gevestigd in plekken als Suriname, Dubai en Qatar. LIRICAL kan je misschien ook herkennen van zijn samenwerkingen met Mo Temsamani, een bekende artiest uit de Marokkaanse scene. Wij verwachten van LIRICAL nog veel hits en veel internationale acts.