Hansie is geboren op 20 mei 1992. Al sinds kleins af aan was de interesse voor hiphop en RnB al groot. Z’n moeder draaide elke zondag wel een RnB plaat af, z’n vader luisterde altijd reggae en de ooms en neven luisterden altijd naar HipHop en/of RnB. De interesse voor de muziek bleef groeien en Hansie luisterde naar niks anders dan HipHop en RnB. Artiesten zoals Tupac, Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Star P, Silk the Shocker, Mario, Sisqo, Blackstreet, Ja Rule, 50 Cent etc. waren aan de dagelijkse orde.

Rond de tijd van Lil Bow Wow & Lil Romeo werd Hansie ook geïnspireerd om teksten te schrijven. Zij waren voor hem het bewijs dat jonge kinderen ook gewoon rappers konden zijn en dit is iets wat hij graag wilde. Hierdoor is hij ook zelf gaan schrijven en heeft zich steeds meer ontwikkeld in de loop der jaren. Rond z’n 15e ontmoette Hansie en Esko elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Hij mocht mee naar de studio om zijn tracks op te nemen. Het klikte zo goed tussen Esko en Hansie dat ze tot de dag van vandaag elkaar als broeders zien. Ze hebben samen talloze tracks opgenomen, zijn samen gegroeid tot goeie artiesten en zijn nu nog serieuzer aan de slag.

Inmiddels is Hansie hard op weg en hard aan het werk om door te breken in de Nederlandse HipHop Scene. Na zijn hit Paiso met Keizer, is het steeds harder met hem gegaan. Zijn 1e mixtape de cakemix deed het ook al goed en in 2017 pakte hij uit.

Zo bracht Hansie in 2017 zijn singles ‘Non Stop ft. Latifah & Josylvio‘ en ‘Laat Me Zien ft. Hef & Kempi‘ uit. Beide singles hebben de Gouden status behaald! Op 1 december 2017 brengt Hansie zijn debuutalbum ‘De Belofte‘ uit. Hier staan bijdrages op van onder andere Jonna Fraser, Bokoesam, Jermaine Niffer en Adje.

Daarnaast werkt Hansie in 2018 mee aan het debuutalbum ‘Beats By Esko’ met de single ‘Hey Meisje‘, die binnen no time Platina gaat en inmiddels al meer dan 10 miljoen views heeft op YouTube en 23 miljoen streams op Spotify.

Verder brengt Hansie ook zijn eigen singles ‘Kom Bij Mij ft. Chayenne‘ en ‘Dorstig ft. Lauwtje & Jhorrmountain‘ uit. Hansie zal veel muziek uitbrengen, jullie zullen veel meer van hem te horen krijgen!