DJ Irwan

Geboren en getogen in Amsterdam is Irwan al een heel decennium een van de beste hiphop/open-formart DJ’s in Europa. Met zijn unieke scratch style, zang en vloeiende hiphop, r&b, trap, EDM en alles daar tussen, heeft Irwan zich gevestigd als favoriet in het uitgaansleven en dat maakt hem de go-to guy voor clubs en promoters als het op grote urban evenementen wereldwijd aankomt.

Irwan heeft op prive feestjes gedraaid van artiesten als Rihanna, Justin Timberlake en Janet Jackson, hij heeft shows geopend voor Chris Brown, 50 Cent, Ne-Yo, Rita Ora, Sean Paul en Flo Rida om maar een paar te noemen, ook is hij een vaste gast bij grote festivals als Dance Valley, 7th Sunday Festival en Mysteryland. In 2017 heeft hij zijn debuut gemaakt op grote festivals in Azië: Ultra Japan en It’s The Ship.

Als erkenning voor zijn werk is Irwan meerdere malen genomineerd voor een MOBO Award, FunX Awards en Dutch Urban Awards in de categorie Best Urban DJ.

Momenteel word zijn tweemaandelijkse radioshow ‘One In The Air’ in alle KLM Royal Dutch Airlines afgespeeld. Het is duidelijk, sky is zeker niet the limit voor Irwan!