Malcolm beter bekend als DJ D-train begon al op 15 jarige leeftijd te draaien in discotheken.

D-train is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van bekende gevestigde namen in de Nederlandse Urban en Dancehall industrie. Hoewel bekend geworden vanwege zijn jonge leeftijd en oorstrelende sound heeft hij het respect gekregen door zijn creativiteit en technische spinning skills. Hij heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en heeft een verassende performance en eigen sound gecreëerd. D-train is vernieuwend en heeft een ongekende passie voor wat hij doet.

Hij heeft voorprogramma gestaan voor artiesten als: OT Genasis, Omarion, WizKid, Baby Cham, Tommy Lee & Gully Bop, R2Bees, Busy Signal, Charly Black, Demarco & nog veel meer. Naast het draaien in Nederland heeft hij ook Clubs gerocked in het buitenland o.a Belgie, Duitsland, Suriname enz. In het begin was hij nog gefocust op vooral dancehall, maar net zoals de muziekwereld niet stilstaat is ook in zijn muzieksmaak de afgelopen jaren verandering gekomen.

Voor elk evenement maakt hij een gepaste keuze uit zijn brede repertoire van Dancehall tot Trap van Urban tot Reggae en van Afro Beats tot Hip Hop en R&B-Classics.

DJ D-train staat met deze stijlen en bekend als een dj die draait op sfeer en veel flow in zijn sets heeft.

Naast het rocken van de club staat D-train ook wel bekend als Radio-DJ elke Vrijdag via Juize.nl met de beste/nieuwste Future-Dancehall & Reggae muziek met Next Generation Radio, Nederlands #1 Dancehall & Reggae Show.