Damian Twilt

Damian Twilt is geboren op 08 maart 2000 in Monster. Op vroege leeftijd kwam Damian in aanraking met drummen en was na schooltijd hier niet achter weg te slaan. In de loop der jaren begon hij zich hier meer in te verdiepen en besloot om zelf ook in de muziek bezig te zijn. Zi keerde hij zichzelf aan om muziek te draaien wat op jonge leeftijd al resulteerde in boekingen op feestjes in onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. In 2016 behaalde Damian zelfs de eerste plek tijdens de DJ clash van Dancetour.

Naast het draaien begon Damian ook met het produceren van eigen muziek. Dit werd al snel opgepakt door verschillende mensen en zo kwamen zijn eerste ghost productie aanvragen voor verschillende DJ’s uit de Nederlandse urban scene binnen. Later begon Damian ook zelf muziek uit te brengen onder zijn eigen naam ‘’Damian Twilt’’. Zo bracht hij in 2018 zijn eerste eigen singles ‘Sin Compromiso’ & ‘Zona De Amistad’ uit. Beide tracks kwamen in de ‘Viral Top 50’ op Spotify en beide tracks zijn goed voor 1,5 miljoen streams. Naast de support die hij kreeg van zijn collega DJ’s werden de tracks ook gesupport op de radio bij FunX en SLAM!.

Momenteel is Damian druk bezig om zichzelf nog meer te ontwikkelen als producer en DJ. In de toekomst zul je nog veel vaker zijn naam voorbij horen komen. Houd Damian Twilt zijn social media kanalen in de gaten om niks te missen rondom hem.