Rapper 3robi is niet meer weg te denken uit de huidige rapscene. Met zijn unieke sound en welbekende adlibs herken je hem uit duizenden. Samen met onder andere LouiVos en Mula B maakt hij deel uit van het rapcollectief en platenlabel Wilde Westen Records. Zijn rauwe manier van rappen over het leven op straat trekt sinds zijn intreden in de hiphopscene een groot aantal mensen aan.

In 2016 weet 3robi grote indruk te maken met onder andere de track “Domme Jongens”, die het trap genre in de Benelux een nieuwe impuls gaf. Mede door deze single, en de rest van zijn bijdrage aan het in 2017 verschenen compilatie album WW Nation, ging 3robi een zeer sterk jaar tegemoet. Dit resulteerde voor hem in gastbijdrages op de de hits “Cartier” met Dopebwoy, “Rwina” met Pyramids, en “Een Beetje” met Lijpe & DJ Glades. Hierna kon een debuutproject natuurlijk niet uitblijven.

Eind 2017 bracht 3robi zijn eerste soloproject “Jonge Jongen Naar De Top” uit, dat in de eerste week met stip op nummer 1 in de album top 100 binnen kwam. Op het album met gastbijdrages van o.a. Sevn Alias, Lijpe, Josylvio, Mula B en LouiVos vertelt hij op de typische 3robi wijze hoe zijn leven is veranderd sinds hij het straatleven steeds meer verruilt voor het maken van muziek.

In 2018 trok 3robi de stijgende lijn door met een groot aantal gastbijdrages waaronder de hitsingle “Ik Zweer Het Je” met Esko en Young Ellens. Ook gooide hij hoge ogen met de single “Dix millions de dollars” met Lacrim, een van de grootste artiesten uit Frankrijk. Hiernaast bracht hij de single “Risico’s” uit, die met de bijbehorende videoclip voor veel gespreksstof onder zijn luisteraars zorgde.

2019 is 3Robi goed van start gegaan met een paart hits als: Wazabe, Fra333 en natuurlijk ‘Cheeba’ op het album van Jack. Voor dit jaar stond 3Robi zijn tweede grote release ‘’Jonge Jongen Naar De Top 2’’ op de planning. 3Robi staat niet stil als het gaat om internationale samenwerkingen. Dit jaar verscheen hij op het album van ‘Lacrim’ en ook op die van ‘The Plug’ in een samenwerking met Fredo en Lacrim. Dat 3Robi hit na hit scoort is wel duidelijk geworden dit jaar. De verwachtingen van zijn aankomende album zijn daarom ook hoog. Hij is van plan zijn fans meer kennis te laten maken met het rauwe en authentieke geluid van de straat.